Kurzusaink

     NŐK, nők  az élet különböző szakaszaiban,  a babavárás , a szülés utáni időszak, vagy akár a 40-50 es éveinkben. Fontos számunkra hogy magabiztosan nézhessünk a tükörbe, és egészségesen tegyük a dolgunkat a mindennapjainkban. Kurzusainkkal szeretnénk Neked segíteni hogy erős, fitt és egészséges legyél bármelyik időszakát éled is az életednek. Tarst velünk!

Fitt & Karcsú 40+ kurzus

Szeretnél fittebb, erősebb és karcsúbb lenni 40 -50-és éveidben is? Eljött az ideje az életmódváltásnak ?! Jó lenne magabiztosan tükörbe nézni, egészségesebben szembeszállni a mindennapok kihívásaival ?! A FITT&KARCSÚ programcsomag segítségével 6 hét alatt már észrevehető változásokat érhetsz el. Tarts velem, és érjük el együtt a lehető legjobb formádat.

LoveYourBelly online kurzus - szülés után

Szeretnéd visszakapni szülés előtti pocakodat, alakodat? Tornázol, de nem történik semmi… úgy érzed, mintha nem működnének a hasizmaid? Neked is szétnyílt a hasizmod a várandósság alatt? Vágysz egy erős és lapos és izmos hasra, akár sok évvel a várandósság után is?

Lapos has-feszes popsi! Intenzív alakformáló ...

NEKED IS EZEK A PROBLÉMÁS TERÜLETEK?

Szeretnéd hogy erősebb, és laposabb legyen a hasad, izmosabb, és feszesebb a popsid? Nem vagy ezzel egyedül, én is sokat küzdök ezekkel az izom csoportokkal. Az idő előrehaladtával, egy- két (vagy több) gyermek születésével, ezek a területek még nagyobb odafigyelést és törődést igényelnek. …

Gerinctréning torna sorozat

Évek óta mindennapi „társad” a derék, nyak, hátfájdalom?
Nem is tudod mennyi pirulát, kenőcsöt, párnát, matracot, háttámlát stb. kipróbáltál az évek során? Gyakorlatilag a nap nagy részét ülve töltöd a munkád miatt?

Voltál képalkotó eljárásokon, MR, CT, de „komolyabb” problémát nem tudtak megállapítani?

LoveYourBelly online kurzus - várandós

Tudtad, hogy a nők 70%-át érinti a várandósság alatt az egyenes hasizmok kisebb-nagyobb mértékű eltávolodása? Az alig észrevehető szétnyílástól, a jelentős egészségügyi problémákat okozó több ujjnyi szélességben és hosszúságban kialakuló rectus diastasisig.

Fitt&Karcsú 40+kurzus HAVI PROGRAM

Szeretnél fittebb, erősebb és karcsúbb lenni 40 -50-és éveidben is? Eljött az ideje az életmódváltásnak ?! Jó lenne magabiztosan tükörbe nézni, egészségesebben szembeszállni a mindennapok kihívásaival?! A FITT&KARCSÚ programcsomag segítségével 6 hét alatt már észrevehető változásokat érhetsz el. Tarts velem, és érjük el együtt a lehető legjobb formádat.

GERINCTRÉNING torna és jóga programcsomag

Nem is tudod mennyi pirulát, fájdalomcsillapítót, kenőcsöt, párnát, matracot, háttámlát stb. kipróbáltál az évek során? Ráadásul gyakorlatilag a nap nagy részét ülve töltöd a munkád miatt? Keveset mozogsz?

Tudnod kell, hogy az orvosi rendelőkben derékfájdalommal jelentkező páciensek 90 %-nak tulajdonképpen az életmódjukból erednek a fájdalmaik.

Vagyis az …

LAPOS HAS-FESZES POPSI 30 napos

Szeretnéd hogy erősebb, és laposabb legyen a hasad, izmosabb, és feszesebb a popsid? Nem vagy ezzel egyedül, én is sokat küzdök ezekkel az izomcsoportokkal. Az idő előrehaladtával, egy- két (vagy több) gyermek születésevel, ezek a területek még nagyobb odafigyelést és törődést igényelnek. Ráadásul a nők közel 70 %-nak szülés várandóság után a hasizmai már nem úgy működnek mint korábban, sőt a hagyományos hasizom erősítő gyakorlatokkal árthatnak is a pocakjuknak, adott esetben problémát is (pl. köldöksérv, gerincproblémák) kreálhatnak maguknak.

Mini Fitt&Karcsú kurzus AJÁNDÉKBA

Ha már régóta szeretnéd kipróbálni a fitnesz és alakformáló videóimat, ha már egy ideje szemezel a kurzusokkal, de bizonytalan vagy hogy megéri-e, fogod– e szeretni, bírod- e csinálni, tetszik e a stílusom, most itt az ideje hogy teszteld! EZT a mini KURZUST ajándéba adom neked! A legnépszerűbb kurzusom a FITT&KARCSÚ 40(50)+ kurzusom 40 videója közül most egy mini kurzus keretein belül 5 videót 5 napig tesztelhetsz.

Tudom hogy mit kínálok, és tudom hogy te mit szeretnél elérni, ezért biztos vagyok abban hogy beleszeretsz ebbe a programba, és te is tagja leszel az Életmódváltó fitnesz programok csapatának, mint ahogy több száz elégedett hölgy teszi.

MS Courses Grid Module Title

Regisztrálj honlapunkra további információkért!

Lépj velünk kapcsolatba vagy regisztrálj honlapunkon további információkért!