Egészségügyi Tájékoztató

A rectusbelly.com honlap minőségi mozgásos oktatóvideók megosztására jött létre. A videókon erősítő, nyújtó feladatsorok, illetve ezekkel kapcsolatos információk találhatók. Ezen kívül a honlap célja, hogy közösséget alakítson ki az online  kurzusokban résztvevők számára. Ez a honlap nem szól a 18 éves kor alatti korosztály részére.

Egészségügyi Kockázatok

A LoveYourBelly torna fizikai tevékenység és mint ilyen, megerőltető lehet. Emiatt mindenképpen javasolt a gyakorlás megkezdése előtt orvos vagy gyógytornász tanácsát kikérni.  A rectusbelly.com nem szakorvosi szervezet, az instruktor nem ad egészségügyi tanácsot és nem állít fel diagnózist. Amennyiben a gyakorlás megkezdésekor mozgásszervi, vagy egyéb egészségügyi panaszok állnak fent, gyógytornásszal vagy szakorvossal történő konzultáció / vizsgálat szükséges.

Minden arra vonatkozó tananyag, instrukció vagy megjegyzés a videók anyagában, hogy hogyan végezzünk el egy adott gyakorlatot, vagy hogyan használjunk egy adott kiegészítő eszközt, javaslat. Nem kötelező minden gyakorlatot elvégezni a videók nézése közben. Semmi a honlap anyagából nem tekintendő hivatalos orvosi / egészségügyi javaslatnak vagy diagnózisnak. A rectusbelly.com honlap használói elismerik, hogy a torna fizikailag megerőltető jellegű, és mint ilyen, hordoz sérülésveszélyt. A felhasználók elismerik, hogy saját fizikai és mentális állapotuk felmérése saját, egyéni felelősségi körükbe tartozik.

A gyakorló saját felelősségére vállalja azt is, hogy a rectusbelly.com óráin való részvétel és a videókon elhangzottak otthoni gyakorlása közben nem lépi át saját fizikai teljesítőképességének korlátait, és tudásának, képességeinek megfelelő szintű órákat választ. Figyelembe veszi továbbá saját fizikai és mentális kondícióit, esetleges limitációit. A gyakorló tudomásul veszi, hogy az instruktor adhat olyan variációs lehetőséget bizonyos tornagyakorlatokra, amelyek meghaladhatják a gyakorló képességeit. Ezeket saját belátás szerint a saját képességek alapos felmérése mellett szabad csak követni. A gyakorló minden esetleges sérülés, vagy bármilyen panasz esetén kifejezetten eltekint bármiféle kártérítési igény benyújtásától a rectusbelly.com annak szerződéses partnerei és munkatársai felé.