Fitt&Karcsú 40+kurzus HAVI PROGRAM

34 students enrolled

Szeretettel köszöntelek a weboldalmon!

Ha most olvasod ezeket a sorokat, valószínűleg megérett benned a gondolat, hogy változtatni kellene valamit az életmódodon, talán nem érzed magad jól a bőrödben, szeretnél egy  karcsúbb és egészségesebb testet, egy jobb állóképességet, talán úgy érzed, hogy még nem késő elindulni egy fittebb és élettel telibb Önmagad felé és lehet, hogy csak egy kis segítség kellene, valaki, aki megfogja a kezed és elkísér ezen az úton.

Ha bizalmat szavazol nekem én segíthetek Alakszai Emese vagyok, tanár, fitnesz instruktor, jóga oktató és LoveYourBelly tréner …50 éves vagyok, vagyis pontosabban 51, három gyermekem van 25-15-5 évesek, ebből kifolyólag pontosan abba a korcsoportba tartozom, akiknek ezt a programcsomagot készítettem. Szeretném neked megmutatni, ha velem tartasz, hogy hogyan lehetsz fitt, egészséges és karcsú, erős és önbizalommal teli csinos nő ebben az életkorban, vagyis a 40 és az 50 es éveidben is!

Mit nyersz, ha velem tartasz? Először is önbizalmat, hogy tudsz tenni magadért. Egy karcsúbb és fittebb testet, jobb állóképességet, ezáltal magasabb életminőséget, nyugodtabb éjszakákat, jobb stesszkezelő képességet és nem utolsósorban elismerő pillantásokat.

Hogyan érjük el együtt? Először is egy elhatározás kell a részedről, hogy elkezded és nem fogod feladni. Mert nem ígérem azt, hogy holnapra elérjük a vágyott célt, de azt igen, hogy egy olyan programcsomagot kapsz, amivel biztosan meg tudod változtatni az életmódodat. A saját programomat, ahogy én edzek -tornázok-jógázom szeretném átadni és megmutatni Neked. Pontosan a saját korosztályunknak megfelelő formában és nehézségi fokozatban, figyelembe véve a lehetséges nehézségeket.  (szétnyílt hasizom, kismedencei szervek meggyengülése, térd csípő derék problémák, túlsúly és alacsonyabb fittségi állapot)

Nézzük, hogy mit kínál neked ez a program!  A program bárki által elkezdhető, túlsúly és alacsonyabb fittségi szint esetén is. 21 nap kell, hogy a változások a szokásoddá váljanak, 6 hét múlva pedig már látszanak az eredmények.  Add meg magadnak ezt a 6 hét esélyt! A teljes programcsomag rengeteg  különböző tematikájú és nehézségi szintű gyakorló videót tartalmaz, de a kurzus  folyamatosan bővül, újabb és újabb videókkal, jelen pillanatban különböző 40 videót tartalmaz !

 A program 4 részből áll, az első szekció a FITT&KARCSÚ programrész, amely számos  különböző 20-35 perces gyakorló videót tartalmaz. A videók különböző célt szolgálnak,

átmozgató, könnyű tornák
alakformáló, has-popsi-comb edzések

kardió edzés
szétnyílt hasizom torna
gerinctorna, egyensúlyfejlesztő gyakorlatok
nyújtó gyakorlatok
intim torna,  

 

Ehhez a programrészhez tartozik egy  letölthető Edzés terv-ajánlás kezdőknek és haladóbbaknak, illetve egy letölthető Testsúlykontroll étkezési alapelvek, amely segítségével változtatni tudsz az étkezéseden.  Nem megszorító diéta, hanem olyan alapelvek, irányok, amelyek segítségével biztosan és egészségesen tudsz fogyni és megtartani a súlyodat.

A 2. szekció a NŐI EGÉSZSÉG tornacsomag, egy intim torna gyakorló videót, és egy női jóga gyakorlatsort tartalmaz, mely segíti a hormonális egyensúly fenntartását, az intimtorna rendszeres gyakorlásával csökkenthető vagy megelőzhető az inkontinencia és a méhsüllyedés.

A 3. szekció a BELSŐ HARMÓNIA  nevet kapta, amelyben helyet kap egy stresszoldó, lassú ritmusú Yin Yoga sorozat több videója, és  vezetett meditációk, ugynevezett  Yoga Nidrák. Mindkettő képes arra, hogy hatékonyan oldja a feszültséget, könnyebb elalvást biztosítson, csökkentse a stresszt.

Az utolsó a szekció a BÓNUSZ szekció, melyben több hasznos videó található, mint pl. SMR hengerrel végzett izomlazítás, masszás, vagy egy videó amely alapján megvizsgálhatod magadnak, hogy a várandósságok után mennyire nyiltak szét hasizmaid és mit tehetsz ellene.

A programcsomag  HAVI (30 NAPOS) ELŐFIZETÉS, vásárlás után 30 napon keresztül  hozzáférhető a számodra és úgy lett kialakítva, hogy a folyamatos bővítése a csomagnak, töblet költséget nem fog jelenteneni számodra. 30 nap után ha tovább akarod használni, újra kell rendelned!

Banki átutalással és kártyával is tudsz fizetni. Megrendelés után azonnal kapsz visszaigazoló email-t, ha nincs a postafiókodban, nézd meg a Spam (kéretlen levelek) mappában! 

A kurzus ára emberi léptékű, nem tíz vagy százezrekbe kerül, hanem mindenki számára megfizethető CSAK HAVI 3.900 Ft ( napi 130 Ft). Tarts velem és kezdjük el együtt az életmódváltást, érjük el együtt a kitűzött célodat, legyél a lehető legjobb Önmagad!

Az alábbi videók közül az első egy rövid összefoglaló a programról (és velem is megismerkedhetsz egy kicsit), a második pedig betekintést enged egy pár videóba a kurzus  anyagából! Ne feledd, a programcsomag jelenleg 40 videót tartalmaz, és folymatosan bővül!

 

A tanfolyam elérhető a 30 oldalon
Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!