Loveyourbelly, szülés utáni hasizom regeneráló program / havi kurzus

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon! A lehető legjobb helyen vagy, ha szeretnéd visszakapni szülés előtti pocakodat, alakodat! Próbáltál már egy ideje tornázni, elővetted a szokásos, régi hasizom erősítő gyakorlatokat, de nem történik semmi… úgy érzed mintha nem működnének a hasizmaid?! Vágysz egy erős, lapos és izmos hasra, akár sok-sok évvel a várandósság után is? Úgy nézel ki, és úgy […]

1 students enrolled

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

A lehető legjobb helyen vagy, ha szeretnéd visszakapni szülés előtti pocakodat, alakodat! Próbáltál már egy ideje tornázni, elővetted a szokásos, régi hasizom erősítő gyakorlatokat, de nem történik semmi… úgy érzed mintha nem működnének a hasizmaid?! Vágysz egy erős, lapos és izmos hasra, akár sok-sok évvel a várandósság után is? Úgy nézel ki, és úgy is érzed magad mintha még mindig várandós lennél? Van rá magyarázat, és van megoldás is! Valószínű hogy szétnyíltak a várandóság alatt a hasizmaid, ahogy  a nők 70%-nak. Sajnos ez  gyakran előfordul, sokkal gyakrabban mint gondolnád! TUDOK SEGÍTENI NEKED! Ne add fel!

Alakszai Emese vagyok, tanár, jóga oktató, LoveYourBelly tréner, az életem és a hivatásom a mozgás, a  torna, a jóga. Magyarországon, Sárospatakon élek a családommal.

Számos hölgynek, anyukának  segítettem akár alakformálás terén, akár a hasizmaik rendbetételében, hogy elégedetten tudjanak újra a tükörbe nézni. Lehet hogy egy -egy YouTube videóm erejéig már találkoztunk is. ( Emese Alakszai Yoga/Torna)

Tudom, hogy kisgyerekes anyukaként a legnezebb és a legdrágább “kincs” az idő amit magadra fordíthatnál. Ezt saját bőrömön is tapasztalom, 3 gyermekem van nekem is.  A legfontosabb hogy TE irányítsd, te oszd be az idődet. Ezért alkottam meg Neked az E-learning LoveYourBelly kurzust, ahol az online tanfolyam keretén belül saját tempóban haladva, az otthonodban sajátíthatod el mindazt amit egy csoportos Lyb tanfolyamon megtanulhatsz, sőt annál jóval többet is kapsz.

Igaz, hogy a saját ritmusodban végzed a kurzust, igaz hogy önnálóan dolgozol, te döntöd el hogy  aznap milyen gyakorló videót választasz,  de NEM VAGY,  NEM LESZEL EGYEDÜL! Végig melletted állok, bármikor elérhetsz több csatornán is ( telefon, messenger, email) ha kérdés, probléma merülne fel.  Diétás tanácsokkal is hozzájárulok hogy sikeres legyen a programod! Egy nagyobb közösség is, a  Facebbok csoportunk is támogatást nyújthat a közös munkánk során.

Hogy mit nyerheszt ha velem tartasz? A kialakult szétnyílás a pocakod közepén a rendszeres gyakorlástól egyre kisebb lesz, és záródik össze. A gyakorlatok egy “izomfűzőt” alakítanak ki, mely következtében a hasad laposabb lesz, a hasizmaid erősebbek, a derekad vékonyabb. Centiméterekben mérhető változást eredményez a program! A megerősödött hasizmok el tudják látni azt a funkciót amire hivatottak, a belső szervek megtartását, és a gerincoszlop elülső támaszát. Ezáltal jobban bírod a terhelést, és a derakad is kevésbé fog fájni. A tornák, a gyakorlatok nem csak a hasizmokra hatnak, hanem a teljes test átmozgatásával egy fittebb és karcsúbb alakot is elérhetsz velük.

Három legfontosabb kérdésedre már most megadom a válaszIGEN több évvel szülés vagy szülések után is ugyanolyan eredmény érhető el! NEM probléma ha nem vagy fitt, vagy már nagyon régen tornáztál!  És végül IGEN, nagyobb túlsúllyal is elkezdhető a program, mert több olyan videó is a rendelkezésedre áll, amelyet nagyobb túlsúly esetén használhatsz,  hogy túllépjünk ezeken a kezdeti nehézségeken!

Miért érdemes ezt a kurzust választani ? A tanfolyam  10 video blokkból áll. Az első egy 25 perces  elméleti  anyag, ami segít  hogy megismerd a rectus diastasis, a szétnyílt hasizom okait, a has felépítését, információt kapsz arról hogy mi történik a hasizmaiddal a várandóság alatt, mi történik szülés után a pocakoddal, beszélünk a különböző torna gyakorlatokról, mozgásformákról, amik segítenek, és amik árthatnak is akár. Megismerkedhetsz röviden  a Lyb módszer elméleti oldalával.

második videó bemutatja neked, hogyan vizsgáld meg a pocakodat, hogyan tudod magad besorolni a megfelelő csoportba. A harmadik videoblokkon keresztül megismerkedhetsz a Lyb tréning alapgyakorlataival, (ezt ismerheted meg egy “hagyományos” lyb tanfolyam 2 órás időtartama alatt) és a pontos végrehajtásukkal. Viszont ITT VELEM, EBBEN  AZ ONLINE KURZUSBAN, az alapgyakorlatokon túl nagyon sok  gyakorló videót találsz, számos új gyakorlattal.  A KEZDŐ SZINTŐl egészen a HALADÓ szintig a csoportbesorolásodnak megfelelően.

ÚJDONSÁG! A kurzus anyagába bekerült egy BÓNUSZ szekció ami egy folyamatosan bővülő programcsomag rész, ahova újabb  és újabb a témához kapcsolódó videók kerülnek föl. Jelenleg  egy 30 perces INTIM TORNA gyakorló videót találsz, a női egészség megőrzéséért, az inkontinencia, és a  méhsüllyedés megelőzéséért és kezeléséért, egy 30 perces szétnyílt hasizom gyakorló videó TÚLSÚLY ÉS GYENGÉBB FIZIKUM esetére, és egy INTENZÍVEBB LYB GYAKORLÓt találsz ebben a szekcióban!

A kurzust normál szülés után 6 héttel, császármetszés után 12 héttel javasolt elkezdeni, de később is bármikor elkezdheted, akár sok évvel a várandóság után, az eredményt nem befolyásolja.

A kurzus anyaga vásárlás után 30 napig áll rendelkezésedree, nem újul meg automatikusan, újra kell rendelned, ha továbbra is ebben a fomában szeretnéd használni, vagy ajánlom  kurzus korlátan hozzáférésű változatát.

 Banki átutalással és kártyával is fizethetsz! A megrendelés leadása után azonnal kapsz visszaigazoló email-t, ha nincs a postafiókodban kérlek nézd meg a Spam (kéretlen levelek) mappában!

Ha még mindig hezitálsz, fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Hogy miért érdemes most megvásásárolni ezt a  kurzust? Mert ha megvásárolod a LoveYourBelly havi kurzust, ajándékba adok Neked hozzá a másik népszerű kurzusomhoz a LAPOS HAS -FESZES POPSI alakformáló programcsomaghoz  is egy HAVI, vagyis 30 napos hozzáférést! Hogy mit kell tenned?  A  3.900  Ft érkezése után emailben kapsz értesítést, hogyan tudod a fiókodba tenni az ajándékkurzust. Az ajándék kurzus videóit is  egy teljes hónapon át használhatod! Itt a link az ajándék kurzushoz, nézd meg mit kapsz ajándékba:  Lapos has-feszes popsi intenzív alakformáló kurzus (szétnyílt hasizommal is )

Most pedig tekints bele a kurzusn anyagába, ezen a kis promóciós videón keresztül, és tarts velem a kurzsusban, hozzuk rendbe a te pocakodat is, nézz ismét magabiztosan a tükörbe !

 

Megveszem

Includes

18 lectures
30 nap

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!