Lapos has-feszes popsi! Intenzív alakformáló tréning ( szétnyílt hasizommal is)

101 students enrolled

NEKED IS EZEK A PROBLÉMÁS TERÜLETEK?

Szeretnéd hogy erősebb, és laposabb legyen a hasad, izmosabb, és feszesebb a popsid? Nem vagy ezzel egyedül, én is sokat küzdök ezekkel az izomcsoportokkal. Az idő előrehaladtával, egy- két (vagy több) gyermek születésevel, ezek a területek még nagyobb odafigyelést  és törődést igényelnek. Ráadásul a nők közel 70 %-nak szülés várandóság után a hasizmai már nem úgy működnek mint korábban, sőt a hagyományos hasizom erősítő gyakorlatokkal árthatnak is a pocakjuknak, adott esetben problémát is (pl. köldöksérv, gerincproblémák) kreálhatnak maguknak.

MIT TUD NEKED NYÚJTANI EZ A PROGRAM?

Egy folyamtosan bővülő programcsomagot, ami most célzottan ezeket a területeket veszi számba, és  lehetőséget biztosít Neked, hogy otthon, napi 20-30 perces kifejezetten a has és a popsi formálását szolgáló tornákkal alakítsd, formáld ezeket a kényes területeket. Amellett, hogy a tornák most koncentrálran a has és a popsi formálását szolgálják, hozzájárulnak a fittségi szinted és az erőnléti állapotod növeléséhez is. A legfontosabb pedig, hogy olyan hasizom gyakorlatokat használok, amik nem ártanak a szétnyílt hasizomnak, mégis egy  intenzív és rendkívül hatékony  edzésprogramot jelenetenek bárki számára, akár gyermekvállalás előtti vagy utáni szakaszakát éli az életének.

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ ?

Alakszai Emese, tanár, fitness instruktor, jóga oktató,és LoveYourBelly tréner vagyok. Több mint 10 éve jóga oktatással és az ASHRAM Jógaközpont vezetésével foglalkozom. Hatha yoga, hatha flow yoga, lebegő jóga és gerincjóga oktatóként több száz vendégem szerette meg ezt a csodálatos mozgásformát, fitnesz insruktorként pedig csoportos és egyéni alakformáló órákon foglalkozom a hölgyvendégeim fizikai aktivitásanak növelésével, és alakjának formába öntésésével. Egy teljes kurzus, egy folyamatosan bővülő programcsomag  foglalkozik például a 40 feletti hölgyek alakformálásával, edzésével. Ide kattintva megismerheted ezt a csomagot is : FITT&KARCSÚ 40+

YouTube csatornám több mint 12.000 feliratkozója szereti sok -sok jóga videómat, és rendszeresen jógázik és tornázik  velem az online térben. A harmadik gyermekem születése óta LoveYourBelly, szétnyílt hasizom regeneráló trénerként is dolgozom, csoportos órákon és online kurzusokban foglalkozom a szülés utáni szétnyílt hasizom regenerációjával, illetve a várandósság alatti szétnyílt hasizom prevenciójával és szinten tartásásával. Számtalan  anyukának, kismamának segítettem rendbe hozni a pocakját, megerősíteni a szétnyílt hasizmát akár évekkel a szülés, várandósság után is. Ha kifejezetten a szétnyílt hasizom regenerációja érdekel, az ország egyik legtöbbet látogatott online kurzusát, a LOVEYOURBELLY kurzusomat is ajánlhatom Neked, Ide kattints: LoveYourBelly ONLINE KURZUS, szülés utáni hasizom regeneráció

MIÉRT FOGOD SZERETNI EZ PROGRAMOT?

ELŐSZÖR IS, EZ EGY KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉSÜ PROGRAM, VÁSÁRLÁS UTÁN KORLÁTLAN IDEIG HASZNÁLHATOD, HA BELÉPSZ A FIÓKODBA!

  • Mert már most sok-sok videó közül választhatsz, és folyamatosan bővül a kínálat, de ez nem jelent töbletköltséget Neked!

  • Mert minden videó, minden gyakorlatsor a has-derékvonal-popsi formálásáról szól!

  • Kezdő és haladó szintek közül válaszhatsz!

  • A videók hossza  úgy lett kialakítva hogy beleférjen egy-egy gyakorlás akár a reggeli, akár az esti rutinodba.

  • A gyakorló videók mindegyike magas minőségű felbontásban készült, de te is beállíthatod az interneted sebességéhez.

  • A videók listájáért kukkants ide : 

HOGYAN TUDSZ CSATLAKOZNI?

A MEGVESZEM gombra kattintva, regisztrálsz a weboldalra, ezzel létrehozol egy fiókot magadnak, jegyezd meg a felhasználó neved és jelszavadat, mert ezekkel az adatokkal tudsz majd belépni a kurzus felületére. Vagy ha már van regisztrációd, akkor csak megrendeled a programcsomagot, banki átutalással vagy kártyával (PayPal) is tudsz fizetni. E-mailben kapsz visszaigazolást amikor a programcsomag megnyílik számodra, és a számlát is igy kapod meg!

Az alábbi két kis videó közül az elsőben megismerkedhesz egy kicsit velem, beszélek  a már meglévő kurzusaimról is, viszont a második videóval belepillathaszt ebbe has-popsi kurzusba, megnézheted a a videók hangulatát. Természetesen csak néhány videóból vágtam ki pár másodpercet, nem a teljes videótárat láthatod. Tarts velem, tornázzunk együtt a laposabb hasért és a feszesebb popsiért!

Ha még mindig hezitálsz, fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Hogy miért érdemes most megvásásárolni ezt a korlátlan kurzust? Mert ha megvásárolod a Lapos has-feszes popsi kurzust, ajándékba adok Neked  a másik népszerű kurzusomhoz, a Fitt&Karcsú  alakformáló programcsomag 40 szuper videójához, egy HAVI, vagyis 30 napos hozzáférést! Hogy mit kell tenned? A  9.990 Ft érkezése után, emailben kapsz értesítést, hogyan tudod a fiókodba tenni az ajándékkurzust. A Lapos has kurzust korlátlan ideig használhatod, az ajándék kurzus videóit pedig egy teljes hónapon át! Itt a link az ajándék kurzushoz, nézd meg mit kapsz ajándékba:  https://www.rectusbelly.com/courses/fittkarcsu-40kurzus-havi-program/

 

 

 

 

 

Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!