LoveYourBelly online kurzus – várandós

kivonat teszt…

825 students enrolled

 Tudtad, hogy a nők 70 %-át érinti a várandóság alatt az egyenes hasizmok kisebb nagyobb mértékű eltávolodása? Az alig észrevehető szétnyílástól, a jelentős egészségügyi problémákat okozó több ujjnyi szélességben és hosszúságban kialakuló rectus diastasis-ig.

A szétnyílt hasizom kezdetben csak esztétikai problémaként jelentkezik, de ha nem foglalkozunk vele később akár gerincproblémák, vagy a kismedencei szervek meggyengülése hívhatja fel a figyelmet rá.

A szétnyílt hasizom jellemzően az első várandóság alatt alakul ki, de a miden egyes későbbi terhesség ronthat az állapoton, növelheti a szétnyílás nagyságát és mértékét.

Kérdésként felmerülhet, hogy tudunk e tenni ellene? Mit tehetünk, hogy csökkentsük a szétnyílás mértékét, vagy késleltessük megjelenését?  Jó hír, hogy LOVEYOURBELLY tornával, annak is a várandósóknak kialakított változatával sokat tehetünk, hogy megőrizzük hasizmaink rugalmasságát, erejét és vastagságát, amivel csökkenthetjük a „károkat”, és lehetővé tehetünk egy szülés utáni könnyebb és gyorsabb regenerációt a hasizmaink részére

Ezért alkottam meg Neked az ONLINE LOVEYOURBELLY VÁRANDÓS KURZUST, amelynek fő célja PREVENCIÓ ÉS A SZINTENTARTÁS.
LOVEYOURBELLY várandós torna egy komplex gyakorlatsor, mely átmozgatja a teljes testet, mégis fő célja a hasizmok könnyed és célzott edzése. Tehát a hasizmokat is érdemes tornáztatnunk ebben az időszakban, de nem mindegy, hogy milyen tornával. A hasizmok nem csak hasizom erősítő gyakorlatok közben mozognak, hanem más gyakorlatok közben is aktívan részt vesznek a munkában, ezt használjuk fel a tornánk során.

Nézzük a kurzus felépítését:
– az 1. bevezető videó után egy elméleti videoblokkot találsz (2. videóblokk), ami a szétnyílt hasizom problémáját járja kicsit bőven körül, ez a szekció a szülés utáni hasizom regenerációs kurzusom elméleti videóblokkja, nagyon sok fontos információt tartalmaz, a szülés utáni időszakra vonatkozóan is. Feltétlenül nézd meg!
– A 3. videóblokkban az alapgyakorlatokat (több mint 20 gyakorlat) találod, részletesen bemutatva és elmagyarázva.
– A 4. videóblokk egy gyakorló videót tartalmaz, ez egy rövidebb videó (19 perc) , ha kevesebb időd van tornázni, vagy kevésbé vagy fitt kismama.
– Az 5. blokk pedig egy hosszabb, 30 perces gyakorló videó, ha több időd van tornázni, és jó erőnlétben vagy.
– A 6. blokkban egy ajándék kismamajóga videót találsz, melyet bátran végezhetsz a Lyb videók mellett kiegészítésként.
Ha szívesen belenéznél a kurzusba, itt egy 10 perces összefoglaló a teljes  kurzus anyagáról. Tekintsd meg! ( a lejátszást a Crome böngésző támogatja)


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kattints a MEGVESZEM gombra!

Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!