Mini Fitt&Karcsú kurzus AJÁNDÉKBA

Drága Csajok, kedves Hölgyek Fitt&Karcsú mini kurzus ajándékba! Ha már régóta szeretnéd kipróbálni a fitnesz és alakformáló videóimat, ha már egy ideje szemezel a kurzusokkal, de bizonytalan vagy hogy megéri-e, fogod– e szeretni, bírod- e csinálni, tetszik e a stílusom, most itt az ideje hogy teszteld!  EZT a mini KURZUST ajándéba adom neked! A  legnépszerűbb […]

2 996 students enrolled

Drága Csajok, kedves Hölgyek Fitt&Karcsú mini kurzus ajándékba!

Ha már régóta szeretnéd kipróbálni a fitnesz és alakformáló videóimat, ha már egy ideje szemezel a kurzusokkal, de bizonytalan vagy hogy megéri-e, fogod– e szeretni, bírod- e csinálni, tetszik e a stílusom, most itt az ideje hogy teszteld!  EZT a mini KURZUST ajándéba adom neked! A  legnépszerűbb kurzusom a FITT&KARCSÚ 40(50)+ kurzusom 40 videója közül most egy mini kurzus  keretein belül 5 videót 5 napig tesztelhetsz.

Tudom hogy mit kínálok, és tudom hogy te mit szeretnél elérni, ezért biztos vagyok abban hogy beleszeretsz ebbe a programba, és te is tagja leszel az Életmódváltó fitnesz programok csapatának, mint ahogy több száz elégedett hölgy teszi.

Mit nyersz, ha velem tartasz? Először is önbizalmat, hogy tudsz tenni magadért. Egy karcsúbb és fittebb testet, jobb állóképességet, ezáltal magasabb életminőséget, nyugodtabb éjszakákat, jobb stesszkezelő képességet és nem utolsósorban elismerő pillantásokat.

Hogyan érjük el együtt? Először is egy elhatározás kell a részedről, hogy elkezded és nem fogod feladni. Mert nem ígérem azt, hogy holnapra elérjük a vágyott célt, de azt igen, hogy egy olyan programcsomagot kapsz, amivel biztosan meg tudod változtatni az életmódodat. A saját programomat, ahogy én edzek -tornázok-jógázom szeretném átadni és megmutatni Neked. Pontosan a saját korosztályunknak megfelelő formában és nehézségi fokozatban, figyelembe véve a lehetséges nehézségeket.  (szétnyílt hasizom, kismedencei szervek meggyengülése, térd csípő derék problémák, túlsúly és alacsonyabb fittségi állapot)

Nézzük, hogy mit kínál neked ez a program!  A program bárki által elkezdhető, túlsúly és alacsonyabb fittségi szint esetén is. 21 nap kell, hogy a változások a szokásoddá váljanak, 6 hét múlva pedig már látszanak az eredmények.  Add meg magadnak ezt a 6 hét esélyt! A teljes programcsomag rengeteg  különböző tematikájú és nehézségi szintű gyakorló videót tartalmaz, de a kurzus  folyamatosan bővül, újabb és újabb videókkal.

 A program 4 részből, 4 szekcióból áll, amely számos  különböző 20-35 perces gyakorló videót tartalmaz. A videók különböző célt szolgálnak,

átmozgató, könnyű tornák
alakformáló, has-popsi-comb edzések

kardió edzés
szétnyílt hasizom torna
gerinctorna, egyensúlyfejlesztő gyakorlatok
nyújtó gyakorlatok
intim torna,  

És most ezek közül a videók közül kiválasztottam 5 különböző témájú és nehézségi fokozatú gyakorlatsort, tarts velem ne habozz, költségek és közelezettségek nélkül tied eza MINI KURZUS !

Ha úgy döntesz, hogy már most a teljes kurzus érdekel, akkor ide kattintva részletesebb tájékoztatót kapsz. FITT&KARCSÚ 40+

A tanfolyam elérhető a 5 oldalon

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!