LAPOS HAS-FESZES POPSI Intenzív alakformáló HAVI PROGRAM (szétnyílt hasizommal is)

34 students enrolled

NEKED IS EZEK A PROBLÉMÁS TERÜLETEK?

Szeretnéd hogy erősebb, és laposabb legyen a hasad, izmosabb, és feszesebb a popsid? Nem vagy ezzel egyedül, én is sokat küzdök ezekkel az izomcsoportokkal. Az idő előrehaladtával, egy- két (vagy több) gyermek születésevel, ezek a területek még nagyobb odafigyelést  és törődést igényelnek. Ráadásul a nők közel 70 %-nak szülés várandóság után a hasizmai már nem úgy működnek mint korábban, sőt a hagyományos hasizom erősítő gyakorlatokkal árthatnak is a pocakjuknak, adott esetben problémát is (pl. köldöksérv, gerincproblémák) kreálhatnak maguknak.

MIT TUD NEKED NYÚJTANI EZ A PROGRAM?

Egy folyamtosan bővülő programcsomagot, ami most célzottan ezeket a területeket veszi számba, és  lehetőséget biztosít Neked, hogy otthon, napi 20-30 perces kifejezetten a has és a popsi formálását szolgáló tornákkal alakítsd, formáld ezeket a kényes területeket. Amellett, hogy a tornák most koncentrálran a has és a popsi formálását szolgálják, hozzájárulnak a fittségi szinted és az erőnléti állapotod növeléséhez is. A legfontosabb pedig, hogy olyan hasizom gyakorlatokat használok, amik nem ártanak a szétnyílt hasizomnak, mégis egy  intenzív és rendkívül hatékony  edzésprogramot jelenetenek bárki számára, akár gyermekvállalás előtti vagy utáni szakaszakát éli az életének.

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ ?

Alakszai Emese, tanár, fitness instruktor, jóga oktató vagyok. Több mint 10 éve jóga oktatással és az ASHRAM Jógaközpont vezetésével foglalkozom. Hatha yoga, hatha flow yoga, lebegő jóga és gerincjóga oktatóként több száz vendégem szerette meg ezt a csodálatos mozgásformát, fitnesz insruktorként pedig csoportos és egyéni alakformáló órákon foglalkozom a hölgyvendégeim fizikai aktivitásanak növelésével és alakjának formába öntésésével. Egy teljes kurzus, egy folymatatosan bővülő programcsomag  foglalkozik például a 40 feletti hölgyek alakformálásával, edzésével. Ide kattintva megismerheted ezt a csomagot is : FITT&KARCSÚ 40+

YouTube csatornám több mint 11.000 feliratkozója szereti sok -sok jóga videómat, és rendszeresen jógázik és tornázik  velem az online térben. A harmadik gyermekem születése óta LoveYourBelly, szétnyílt hasizom regeneráló trénerként is dolgozom, csoportos órákon és online kurzusokban foglalkozom a szülés utáni szétnyílt hasizom regenerációjával, illetve a várandósság alatti szétnyílt hasizom prevenciójával és szinten tartásásával. Számtalan  anyukának, kismamának segítettem rendbe hozni a pocakját, megerősíteni a szétnyílt hasizmát akár évekkel a szülés, várandósság után is. Ha kifejezetten a szétnyílt hasizom regenerációja érdekel, az ország egyik legtöbbet látogatott online kurzusát, a LOVEYOURBELLY kurzusomat is ajánlhatom Neked, Ide kattints: LoveYourBelly ONLINE KURZUS, szülés utáni hasizom regeneráció

  MIÉRT FOGOD SZERETNI EZT A CSOMAGOT IS?

  • Mert már most sok-sok videó közül választhatsz, és folyamatosan bővül a kínálat, de ez nem jelent töbletköltséget Neked!

  • Mert minden videó, minden gyakorlatsor a has-derékvonal-popsi formálásáról szól!

  • Kezdő és haladó szintek közül válaszhatsz!

  • A videók hossza  úgy lett kialakítva hogy beleférjen egy-egy gyakorlás akár a reggeli, akár az esti rutinodba.

  • A gyakorló videók mindegyike magas minőségű felbontásban készült, de te is beállíthatod az interneted sebességéhez.

  • HAVI 2 900 ft, (napi 90 Ft)

    bevezető áron érheted el a programcsomagot!

  • Ha számítógépen nézed most, akkor kattints  és lépj  a “Tanmenet-re” és láthatod  a videók listáját, ha telefonról, akkor is kattinst ide és a húzd el a “leírás ” gombot balra és láthatod a videó listát : TANMENET-VIDEÓK

HOGYAN TUDSZ CSATLAKOZNI?

A MEGVESZEM gombra kattintva, regisztrálsz a weboldalra, ezzel létrehozol egy fiókot magadnak, jegyezd meg a felhasználó neved és jelszavadat, mert ezekkel az adatokkal tudsz majd belépni a kurzus felületére. Vagy ha már van regisztrációd, akkor csak megrendeled a programcsomagot, banki átutalással vagy kártyával (PayPal) is tudsz fizetni. E-mailben kapsz visszaigazolást amikor a programcsomag megnyílik számodra, és a számlát is így  kapod meg. 30 napig lesz elérhető Neked a felületen a folyamatosan bővülő programcsomag, mindig a kurzusnyitástól számitott 30 napig. Ha továbbra is szeretnéd használni a programot akkor újra kell rendeld. Bízom benne, hamarosan együtt tornázunk a képernyő két oldalán.

Az alábbi két kis videó közül az elsőben megismerkedhesz egy kicsit velem, beszélek  a már meglévő kurzusaimról is, viszont a második videóval belepillathaszt ebbe has-popsi kurzusba, megnézheted a a videók hangulatát. Természetesen csak néhány videóból vágtam ki pár másodpercet, nem a teljes videótárat láthatod. Tarts velem, tornázzunk együtt a laposabb hasért és a feszesebb popsiért!

Ha még mindig hezitálsz, fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Az alábbi linkre kattintva, feliratkozol a hírlevelemre, és egy Mini kurzust kapsz ajándékba amely  5 szuper videót tartalmaz, ( A FITT&KARCSÚ kurzusomból ) így kipróbálhatod a videókat, megismerkedhetsz a stílusommal, meg tudod nézni tudunk e együtt dolgozni. Nem árulok zsákbamacskát ! 😉 Kattints, iratkozz fel és azonnal kapsz egy e-mailt hogyan tudsz hozzájutni a mini kurzushoz!

https://listamester.hu/forms/fe/1/1/9/1/11916.html

A tanfolyam elérhető a 30 oldalon
Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!