Fitt & Karcsú 40+ kurzus

2 005 students enrolled

  Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Ha most olvasod ezeket a sorokat, valószínűleg megérett benned a gondolat, hogy változtatni kellene valamit az életmódodon, talán nem érzed magad jól a bőrödben, talán a változókori tünetek, a makacs megmozdúlni nem akaró zsírpárnák mar ott vannak! De szeretnél egy  karcsúbb és egészségesebb testet, egy jobb állóképességet, talán úgy érzed, hogy még nem késő elindulni egy fittebb és élettel telibb Önmagad felé és lehet, hogy csak egy kis segítség kellene, valaki, aki megfogja a kezed és elkísér ezen az úton.

Ha bizalmat szavazol nekem én segíthetek Alakszai Emese vagyok, tanár, fitnesz instruktor, jóga oktató és LoveYourBelly tréner …52 éves vagyok,  három gyermekem van 25-15-5 évesek, pontosan abba a korcsoportba tartozom, akiknek ezt a programcsomagot készítettem. Szeretném neked megmutatni, ha velem tartasz, hogy hogyan lehetsz fitt, egészséges és karcsú, erős és önbizalommal teli csinos nő ebben az életkorban, vagyis a 40 és az 50 es éveidben is, sőt még tovább!

Mit nyersz, ha velem tartasz? Először is önbizalmat, hogy tudsz tenni magadért. Egy karcsúbb és fittebb testet, a zsírpárnák csökkenését, jobb állóképességet, ezáltal magasabb életminőséget, nyugodtabb éjszakákat, jobb stesszkezelő képességet és nem utolsósorban elismerő pillantásokat.

Hogyan érjük el együtt? Először is egy elhatározás kell a részedről, hogy elkezded és nem fogod feladni.  Mert nem ígérem azt, hogy holnapra elérjük a vágyott célodatt, de azt igen, hogy egy olyan programcsomagot kapsz, amivel biztosan meg tudod változtatni az életmódodat. Ne fogadd el, ne hidd el, hogy a változókorral törvényszerűen megjelennek azok a kellemetlen tünetek, és mi csak tehetelenül nézzük és elfogadjuk ezt az őrületet amit a hormonok játéka űz velünk. Van megoldás ! Tudatos mozgás és diéta kombinációja, egyszerűne hangzik, de ez az ami működik nekem,és működni fog Neked is.  A saját programomat, ahogy én edzek -tornázok-jógázom szeretném átadni és megmutatni Neked. Pontosan a saját korosztályunknak megfelelő formában és nehézségi fokozatban, figyelembe véve a lehetséges nehézségeket.  (szétnyílt hasizom, kismedencei szervek meggyengülése, térd csípő derék problémák, túlsúly és alacsonyabb fittségi állapot)

Nézzük, hogy mit kínál neked ez a program!  A program bárki által elkezdhető, túlsúly és alacsonyabb fittségi szint esetén is. 21 nap kell, hogy a változások a szokásoddá váljanak, 6 hét múlva pedig már látszanak az eredmények.  Add meg magadnak ezt a 6 hét esélyt! A teljes programcsomag 40  különböző tematikájú és nehézségi szintű gyakorló videót tartalmaz, összesen 22 órányi anyagot, de a kurzus  folyamatosan bővülhet, újabb és újabb videókkal.

 A program 4 részből áll, az első szekció a FITT&KARCSÚ programrész,, amely  26  különböző 20-35 perces gyakorló videót tartalmaz. A videók különböző célt szolgálnak,

átmozgató, könnyű tornák
alakformáló, has-popsi-comb edzések

kardió edzés, eszközös tornák
szétnyílt hasizom torna
gerinctorna, egyensúlyfejlesztő gyakorlatok
nyújtó gyakorlatok
intim torna,  

Ehhez a programrészhez tartozik egy  letölthető Edzés terv-ajánlás kezdőknek és haladóbbaknak, illetve egy letölthető Testsúlykontroll étkezési alapelvek, amely segítségével változtatni tudsz az étkezéseden.  Nem megszorító diéta, hanem olyan alapelvek, irányok, amelyek segítségével biztosan és egészségesen tudsz fogyni és megtartani a súlyodat.

A 2. szekció a NŐI EGÉSZSÉG tornacsomag, egy intim torna gyakorló videót, és egy női jóga gyakorlatsort tartalmaz, mely segíti a hormonális egyensúly fenntartását, az intimtorna rendszeres gyakorlásával csökkenthető vagy megelőzhető az inkontinencia és a méhsüllyedés.

A 3. szekció a BELSŐ HARMÓNIA  nevet kapta, amelyben helyet kapnak a jóga videók, mint a  stresszoldó, lassú ritmusú Yin Yoga sorozat több videója, és  vezetett meditációk, ugynevezett  Yoga Nidrák. Mindkettő képes arra, hogy hatékonyan oldja a feszültséget, könnyebb elalvást biztosítson, csökkentse a stresszt. A szekcióban egyenlőre 10  videót találsz, mindegyik 25-35 perces.

Az utolsó a szekció a BÓNUSZ szekció, melyben több hasznos videó található, mint pl. SMR hengerrel végzett izomlazítás, masszás, vagy egy videó amely alapján megvizsgálhatod magadnak, hogy a várandósságok után mennyire nyiltak szét hasizmaid és mit tehetsz ellene.

Kattints és nézd meg a “TANMENETET”, a videók listáját

A programcsomag NEM HAVI ELŐFIZETÉS, vásárlás után KORLÁTLAN IDEIG hozzáférhető a számodra és úgy lett kialakítva, hogy a későbbiek során bármikor bővíthető legyen a részemről, de ez természetesen nem jelent majd többlet költséget neked.

Banki átutalással és kártyával is tudsz fizetni. Megrendelés után azonnal kapsz visszaigazoló email-t, ha nincs a postafiókodban, nézd meg a Spam (kéretlen levelek) mappában! 

A kurzus ára emberi léptékű, nem tíz vagy százezrekbe kerül, hanem mindenki számára megfizethető. Tarts velem és kezdjük el együtt az életmódváltást, érjük el együtt a kitűzött célodat,vagyis legyél a lehető legjobb Önmagad!

Az alábbi videók közül az első egy rövid összefoglaló a programról (és velem is megismerkedhetsz egy kicsit), a második pedig betekintést enged egy pár videóba a kurzus  anyagából!

Ha még mindig hezitálsz, fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Hogy miért érdemes most megvásárolni ezt a korlátlan kurzust? Mert ha megvásárolod a Fitt&Karcsú 40+ kurzust, ajándékba adok Neked hozzá a másik népszerű kurzusomhoz a LAPOS HAS -FESZES POPSI alakformáló programcsomaghoz egy HAVI, vagyis 30 napos hozzáférést!  A  9.900 Ft érkezése után emailben kapsz értesítést, hogyan tudod a fiókodba tenni az ajándékkurzust. A Fitt&Karcsú kurzust korlátlan ideig használhatod, az ajándék kurzus videóit pedig egy teljes hónapon át! Itt a link az ajándék kurzushoz, nézd meg mit kapsz ajándékba:  Lapos has-feszes popsi (szétnyílt hasizommal is)

 

Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!