Erő&Vitalitás havi program

  Erő és Vitalitás! Kardio és izomépítő tornák! A két varázsfegyver a zsírpárnák csökkentésére, az öregedés lassítására, a fittséged megtartására, az erőnléti állapotod megőrzésére. Ebben a kurzusban számos Kardio és eszközös, alakformáló, erősítő tornák várnak, hogy csinos, fitt és energikus legyél minden életkorban. HA BIZALMAT SZAVAZOL NEKEM én segíthetek Alakszai Emese vagyok, tanár, fitnesz instruktor, […]

2 students enrolled

 

Erő és Vitalitás! Kardio és izomépítő tornák! A két varázsfegyver a zsírpárnák csökkentésére, az öregedés lassítására, a fittséged megtartására, az erőnléti állapotod megőrzésére. Ebben a kurzusban számos Kardio és eszközös, alakformáló, erősítő tornák várnak, hogy csinos, fitt és energikus legyél minden életkorban.

HA BIZALMAT SZAVAZOL NEKEM

Image

én segíthetek Alakszai Emese vagyok, tanár, fitnesz instruktor, jóga oktató és LoveYourBelly tréner Szeretném neked megmutatni, ha velem tartasz, hogy hogyan lehetsz fitt, egészséges és karcsú, erős és önbizalommal teli csinos nő, minden életkorban, akár a 40 és az 50 es éveidben is, sőt még tovább is!

MIT NYERSZ, HA VELEM TARTASZ?

Egy karcsúbb, erősebb és fittebb testet, jobb állóképességet, ezáltal magasabb életminőséget, nyugodtabb éjszakákat, jobb stresszkezelő képességet és nem utolsósorban elismerő pillantásokat.

HOGYAN ÉRJÜK EL EGYÜTT?

Először is egy elhatározás kell a részedről, hogy elkezded és nem fogod feladni. Mert nem ígérem azt, hogy holnapra elérjük a vágyott célodat, de azt igen, hogy egy olyan programcsomagot kapsz, amivel biztosan meg tudod változtatni az életmódodat. 

MIÉRT ERŐ&VITALITÁS A PROGRAMCSOMAG NEVE?

Ha igazán hatékony és tartós változást szeretnél elérni az alakformálás és fittségi szinted növelése terén, akkor 2 fontos dolgot tarts szem előtt. Mindenképp be kell iktatnod az edzésprogramodba, kardio tevékenységet, és az izom építést. Egyik nélkül sem lehet sikeres az életmódváltásod, akár az célod, hogy letedd a plusz kilókat, vagy az, hogy lassítsd az öregedés folyamatát. A kurzus kardio videói segítenek fitten és egészségesen tartani a keringési rendszeredet, vagyis jótékony hatással vannak a szívedre és a tüdődre, nem mellékesen egy zsírégető tartományban tartva a pulzusodat. Az izom építés pedig egy csodaszer az öregedés lassításásában, és a zsírbontás folyamatában.

Ezek köré a pótolhatatlan összetevők köré csoportosulnak a kurzus videói.

NÉZZÜK, HOGY MIT KÍNÁL NEKED EZ A KORLÁTLAN ELÉRHETŐSÉGŰ PROGRAM!

A program bárki által elkezdhető, 21 nap kell, hogy a változások a szokásoddá váljanak, 6 hét múlva pedig már látszanak az eredmények. Add meg magadnak ezt a 6 hét esélyt! A teljes programcsomag 20 különböző tematikájú és nehézségi szintű gyakorló videót tartalmaz, közel 15 órányi anyagot, de a kurzus folyamatosan bővülhet, újabb és újabb videókkal. ami neked már nem fog többletköltséget jelenteni.

A kurzus számos kardio jellegű videot tartalmaz, és sok -sok alakformáló, izom építő gyakorlatsort. A hatékonyság növelése érdekében a saját testsúlyos gyakorló videók mellett bevetjük az eszközöket, olyanokat amik minden háztartásban elférnek, a gumiszalagot, a kis kézi súlyzót, a nagylabdát, a miniband-et, és még az smr henger is segítségedre lesz!

A kurzus ára emberi léptékű, nem tíz vagy százezrekbe kerül, hanem mindenki számára megfizethető. Tarts velem és kezdjük el együtt az életmódváltást, érjük el együtt a kitűzött célodat, vagyis legyél a lehető legjobb Önmagad!

Itt találsz egy videó listát, és egy rövid pár perces videót is, mely betekintést enged a kurzus anyagába, így el tudod dönteni, tudunk e együtt dolgozni, tetszik e a stílusom, a videók hangulata, a gyakorlatok típusai. 

Tanmenet

ÉLŐ ÓRÁK

Kardió tréning + erősítés I

.Kardió tréning + erősítés II

.Kardió tréning + erősítés III.

Kardió tréning + erősítés IV

.Kardió tréning + erősítés V

ALAKFORMÁLÓ KARDIO TRÉNINGEK ÉS ESZKÖZÖS ERŐSÍTÉSEK

Kardió tréning 37 percben

Kardió tréning 40 percben

Comb és popsi formálás 1

.Comb és popsiformálás 2

.Erősítés kis kézisúlyzóval 1

.Erősítés kis kézisúlyzóval 2.

Erősítés kézisúlyzóval 3.

Nagy labdás torna 1.

Nagy labdás torna 2.

Torna palackkal

Erősítés gumiszalaggal, kezdő

Erősítés gumiszalaggal

Erősítés Mini band-ddel

Hasizom és popsiformálás hengerrel

Hasizom és popsiformálás hengerel és szalaggal

Erősítő alakformáló torna LONGBAND-del

A kurzus 30 naos elérhetőségű, vásárlás után 30 napon keresztül használhatod, vagyis 30 nap után újra kell rendelned, vagy választhatod a kurzus korlátlan változatát! 

Bízom benne hamarosan találkozunk a szőnyegen, a képernyő két oldalán!

Megveszem

Includes

20 lectures
30 nap

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!