Jóga kurzus, kezdőtől a haladó szintig. (YinYoga, gerincjóga, hatha és flow )

40 students enrolled

Te is a jóga szerelmese vagy? Most kezdtél ismerkedni a jóga ászanákkal, vagy már a sokadik szőnyegedet koptatod? Tarts velem, és elviszlek a jóga varázslatos világába akár kezdő, akár haladó jógagyakorló vagy!

Alakszai Emese vagyok, tanár, hatha és flow jóga oktató, LoveYourBelly tréner. 15 éve oktatom a jóga különböző ágait. Jóga stúdióm (Ashram)  2018-ban elnyerte az ország 2., vidéki stúdiók közül pedig az 1. legnépszerűbb  stúdiója címet egy internetes szavazáson. Youtube csatornám több mint 13.000 feliratkozója tornázik és jógázik velem évek óta.

Online kurzusokkal foglalkozom, szülés utáni hasizom regenerációval, illetve életmódváltó fitnesz kurzusokat készítek főként 40 feletti hölgyek részére. Sok sok hölgy választotta és választja a Fitt&karcsú 40+ online kurzusomat, hogy elérejen egy erősebb, fittebb, egészsegesebb, karcsúbb alakot, és önbizalommal telibb, jobb közérzetet.Ha szeretnél belenézni ebbe a kurzusba is, itt a link hozzá: Fitt&Karcsú40+ 

Most pedig jóga oktatóként és trénerként eltöltött 15  évem legnépszerűbb videói tettem egy csokorba, melyet nagy szeretettel ajánlok Neked. A kurzust úgy építettem fel, hogy akár kezdő akár haladó jógázó vagy találsz benne kihívást és sikerélményt is. 3 nehézségi szint, és 21 szuper jóga gyakorlás vár. Minden szinten találsz gerincjóga, hatha yoga, flow yoga ( ami a kedvencem ) sorozatot és még power yoga videó is vár a haladó gyakorlások között. Vezetett relaxáció,  YOGA NIDRA, önbizalom növelő megerősítések (NŐKNEK) szintén helyet kapott a kezdő szekció videói között!

Tarts velem és éljük át együtt azt a varázst amit a jóga gyakorlása jelenthet a fizikai és mentális egészségedre!

Az alábbi  kis videóban belenézhetsz a kurzus tanmenetébe, a videók sorába!

A programcsomag NEM HAVI ELŐFIZETÉS, vásárlás után KORLÁTLAN IDEIG hozzáférhető a számodra és úgy lett kialakítva, hogy a későbbiek során bármikor bővíthető legyen a részemről, de ez természetesen nem jelent majd többlet költséget neked.

 

Az következő kis összefoglalóban betekinthetsz a videók hangulatába, stílusába. Eldöntheted hogy tudunk e együtt jógázni, tetszik e neked a stílusom, az óráim, a gyakorlásaim. Bízom benne találkozunk a képernyő két oldalán, vagy személyesen a stúdióban!

Végezetül fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Hogy miért érdemes most megvásárolni ezt a korlátlan kurzust? Mert ha megvásárolod a Jóga kurzust, ajándékba választhatsz 2 másik népszerű kurzusom közül az egyikhez egy  havi elérhetőseget. Akár a Fitt&Karcsú 40+, akár a LAPOS HAS -FESZES POPSI alakformáló programcsomagot választod ajándékba, kapsz  egy  30 napos hozzáférést az általad választotthoz! Hogy mit kell tenned? A megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be, hogy “lapos has ajándék” vagy  Fitt&Karcsú ajándék és a 9.900 Ft érkezese után, emailben küldöm a kurzusokhoz a hozzáférést.  A Jóga kurzust korlátlan ideig használhatod, az ajándék kurzus videóit pedig egy teljes hónapon át! Nézd meg bátran a másik két kurzust is! A kurzusokat itt éred el!

 

 

Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!