Gerinctréning torna és jóga programcsomag

764 students enrolled

 Évek óta mindennapi „társad” a derék, nyak, hátfájdalom?

Nem is tudod mennyi pirulát, fájdalomcsillapítót, kenőcsöt, párnát, matracot, háttámlát stb. kipróbáltál az évek során? Ráadásul gyakorlatilag a nap nagy részét ülve töltöd a munkád miatt? Keveset mozogsz?

Tudnod kell, hogy az orvosi rendelőkben derékfájdalommal jelentkező páciensek 90 %-nak tulajdonképpen az életmódjukból erednek a fájdalmaik. 

Vagyis az ülőmunka, egyoldalú terhelések, túlterhelések, egysíkú sportolás, a stressz, és elsősorban a MOZGÁSHIÁNY tehető felelőssé a problémák kialakulásáért. A panaszok hosszútávú és tartós csökkentéséért, vagy akár megszüntetésért KIZÁRÓLAG az ÉLETMÓDVÁLTÁS, vagyis a megfelelő és rendszeres testmozgás bevezetése segíthet. Tudom, hogy egyszerűbb és sokkal kényelmesebb megoldás piruláktól, gyógyszerektől várni a megoldást, de az nem lesz hosszútávú, amíg a kiváltó okokat nem kezeljük.

A krónikus derékfájdalmakkal küszködőknek az orvosi kezelések (gyógyszer, műtét, terápia) átmeneti enyhülést hozhatnak, de újra és újra jelentkeznek a tünetek, vagy állandósulhatnak. Igazából arra lenne szükség, hogy a mozgás, a torna, amivel az életmódbeli hátrányokat ellensúlyozni tudjuk, beépüljön a mindennapi életünkbe. Ha még nem fáj eléggé, akkor itt valószínű hogy abba is hagyod az olvasást…hiszen amit ajánlok nem egy kapszula amit csak le kell nyelni.  Ennél többre van szükség, de amit cserébe kapsz azt nem kapod meg egytelen pirulától sem. Viszont ha nem akarod, hogy a mindennapi életed része legyen a tartós derékfájdalom akkor tarts velem! 

Tudok segíteni Neked is!  Alakszai Emese vagyok, tanár, jóga oktató, fitnesz instruktor, és LoveYourBelly tréner. Gerincjóga és gerinctorna óráimon az elmúlt hosszú évek során számos vendégemmel dolgoztam és dolgozom együtt, és építettük, építjük be a mozgást, a gerinctornát az életükbe, ami által csökkentek, csökennek a krónikus derék, nyak, váll, és hátfájdalmaik, lettek könnyebbek a mindennapjaik.

Most ezt a lehetőség Neked is rendelkezésre áll! Készítettem egy online tréningcsomagot, amely 6 különböző (jóga és gerinctorna) gyakorló videót tartalmaz, mindegyik specifikusan olyan gyakorlatotokkal mozgatja át a teljes testedet, melyek gerincproblémákra, derék, hát, váll fájdalmakra kifejezetten ajánlottak. A 30-35 perces gyakorló videók (HD minőség) ötvözik a több évezredes tradicionális hatha- jóga hatásos ászanáit, a modern gyógytorna elemeivel. A tréningsorozat a teljesen kezdő szinttől indul, és eljut a haladóbb, intenzívebb gyakorlatsorokig, de még mindig azon a tartományon belül maradva, amely bárki által elvégezhető. Mindegyik videó azonkívül, hogy a segíthet csökkenteni a problémáidat, a gyakori derék, és hátfájást, az izom merevségét,  a teljes test átmozgatásával idővel egy fittebb alakkal, és erősebb állóképességgel fog megajándékozni. A mentális kikapcsolódás és stresszcsökkentés is együtt jár a gyakorlással a jóga jótékony hatásából kifolyólag.

A tréningcsomag záró videója egy olyan 10 perces gyakorlatsor, amikor is  egy SMR hengerrel, egy önmasszás hengerrel alaposan átmaszírozzuk a teljes testet, a fascia vonalakat, lazítjuk az izmokat, a fájdalmas csomókat (trigger pontokat), amely hatásos és igen hasznos kiegészítője bármilyen mozgásos tevékenységnek, tornának, tovább csökkentve a fájdalmas területek feszültségét.

Ha szeretnél belepillantani a tréningcsomag videó anyagába ami összesen több mint 2,5 órás  terjedelmű, az alábbi kis 10 perces összefoglalóra kattintva megteheted. Vásárlás után a tréning anyaga KORLÁTLAN IDEIG hozzáférhető lesz számodra, a honlapon a fiókodban! Tarts velem a fájdalommentes, fittebb mindennapokért! Adj esélyt az életmódváltásnak, adj esélyt a tornának.

Ha még mindig hezitálsz, fogadj el egy kis ajándékot tőlem! Hogy miért érdemes most megvásárolni ezt a korlátlan kurzust? Mert ha megvásárolod a Gerinctréning kurzust, ajándékba adok Neked  a legnépszerűbb   kurzusomhoz, a Fitt&Karcsú  alakformáló programcsomag 40 szuper videójához, egy HAVI, vagyis 30 napos hozzáférést! Hogy mit kell tenned? A megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be, hogy “Fitt&Karcsú ajándék” és a 9.990 Ft érkezese után, megnyitom neked mindkét kurzust. A Gerinctréning csomagot korlátlan ideig használhatod, az ajándék kurzus videóit pedig egy teljes hónapon át! Itt a link az ajándék kurzushoz, nézd meg mit kapsz ajándékba:  https://www.rectusbelly.com/courses/fittkarcsu-40kurzus-havi-program/

Megveszem

Hírlevél
Szeretnék értesülni az újdonságokról, várom a hírlevelet tőled Emese!
Hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de köszönöm ha velem tartasz!