Egy rövid bemutatkozás a részemről, ha már olyan szerencsés lehetek hogy megtiszteltek a bizalmatokkal, itt vagytok a honlapomon, és olvassátok a blogomat. Ez a blog nem annyira személyes blognak  készül, vagyis most úgy gondolom hogy inkább szakmai írásokat fogok megosztani rajta, elsősorban a szétnyílt hasizom regenerációról és a hivatásomról,  a jógáról, azoknak akik bővebben szeretnének olvasni, illetve videókat nézni ebben a témakörben. Úgyhogy egy gyors bemutatkozással le is tudom ezt a részt. A Facebook és az Instagramm profilomon a személyes fotók és életesemények úgyis jelen vannak.

Alakszai Emese vagyok, tanár, fitness instruktor, jóga oktató. A Pécsi Tudományegyetemen szereztem a diplomámat jó sok évvel ezelőtt., méghozzá történelem -olasz szakon, de nem töltöttem el sok évet a katedrán, viszont a tanítás szeretete végig kíséri a munkáimat, és az életemet.Több mint 10 éve jóga oktatással és az ASHRAM Jógaközpont vezetésével foglalkozom Sárospatakon szülővárosomban, ahova hosszú kanyar ( Pécs, Bologna, Kaposvár, Keszthely, Hévíz ) után több mint tíz éve tértem vissza. Hatha yoga, hatha flow yoga, lebegő jóga és gerincjóga oktatóként  több száz vendégem szerette meg ezt a csodálatos mozgásformát.

Három gyermekem van, akik érkezésükkel közel tíz évente követték egymást, vagyis 25, 15, és 5 évesek jelen pillanatban amikor ezt a bejegyzést írom. A harmadik gyermekem születése óta LoveYourBelly, szétnyílt hasizom regeneráló trénerként is dolgozom, csoportos foglalkozásokon és online kurzusokban foglalkozom a szülés utáni szétnyílt hasizom regenerációjával, illetve a várandósság alatti szétnyílt hasizom prevenciójával és szinten tartásásával. Számos anyukának, kismamának segítettem rendbe hozni a pocakját, megerősíteni a szétnyílt hasizmát akár évekkel a szülés, várandósság után is. Legnépszerűbb kurzusomhoz a link: LoveYourBelly online kurzus, szétnyílt hasizom regeneráció, szülés, várandósság után

Másik nagy projektem a YouTube csatornám építése, ami kísérletezésből időközben hobbi lett, majd “szerelem”. Minden videómat én készítem egyedül, a hang, a vágások, a zene mind mind az én munkám, és teljesen kikapcsol amikor a gép elé ülök és órakat foglalkozom egy-egy anyag elkészítésével. Nemcsak a felvételek készítése ami örömöt okoz, mert tudom hogy lesz akinek hasznos lesz egy -egy videóm, hanem az utómunkálatokis mindig izgalommal töltenek el. Tarts velem Te is, ez a kis rövid videó betekintést nyújt a csatorna  jóga kínálatába.