Egészség, fittség, karcsúság amire mindenki, amire minden nő vágyakozik!

Mi lenne, ha ennek a lehetőségét ajándékba adnád családtagjaidnak, a szeretett hölgynek, a barátnődnek, vagy bárkinek aki fontos Neked, akinek valami többet szeretnél adni egy konvencionális ajándéknál?
Most már elérhetőek az online kurzusaim ajándékkártya formájában is, amit személyesen átadhatsz akár egy születésnap, névnap, vagy karácsonyi ajándékként, névre szóló, csak az érintett által beváltható kódolt tartalmazó szép kártya formájában.
Mit kell tenned ? Rendeld meg a kiválasztott kurzus ajándékkártyáját, a megjegyzés rovatba tüntesd föl annak a nevét és e-mail címét  akinek szánod az ajándékodat.


A számlát e-mailben te kapod meg, mint megrendelő,  a kártya pedig postai úton arra a címre fog érkezni amit a megrendelésbe írsz, akár a tied akár a megajándékozotté lehet.
PayPal és átutaláson keresztül fizetheted ki az ajándékkártya értékét, ami után 3-4  napon belül érkezik postai úton a megrendelésed.

Ha elektronikus formában szeretnéd megkapni  az ajándékutalványt, akkor az e-mail címedre fog érkezni, amit továbbithatsz a címzettednek. Kérlek jelezd felém!

Tekintsd meg a programokat, kurzusokat melyek hasznosak lehetnek, melyekkel egy lépést ajádékozhatsz az egészséges életmód felé!